STARTING POINT   DESTINATION  
 
  OFFERED RIDES
  REQUESTED RIDES
  BOTH
  +/-3 DAYS


News
22.01.24 Palvelupäivitykset 2024

Suunniteltua pidempään kestänyt palvelupäivitys on edennyt ja ensimmäinen osa julkaistaan helmikuussa 2024. Seuraavat päivitykset tulevat kevään ja kesän aikana.

Antti / Ylläpito


24.09.21 Palvelupäivityksiä 24.-26.9.2021

Hei!

Valmistelemme sivustopäiviystä, joten viikonlopun aikana palvelussa voi esiintyä hetkellisiä virheitä.

Suosittelemme tyhjentämään selaimen välimuistin.

Ylläpito


20.09.21 Päivitys siirtyy

Hei,

Palvelun uuden version julkaisua on siirretty koronaepidemian vuoksi. Arvio julkaisulle on syyskuu 2021.

Edit: Päivitetty 20.09.2021


22.02.20 Kartan korjaus + status

Hei,

Kyytien reittikartta on vihdoinkin korjattu. Muitakin korjauksia tulossa pian. Palvelun uuden version kehitys etenee mukavasti ja julkaistaan näillä näkymin maaliskuussa.

t. Ylläpito

 


25.11.19 Kyydit.net 3.0

Muutaman vuoden tauon jälkeen on aika uudistaa palvelua. Vuoden 2020 alussa on luvassa palvelun ns. kolmas versio, jossa on useita käyttäjien toivomia parannuksia:

- ilmoitusten vanheneminen / poistuminen automaattisesti, toistuvien tarkastus

- palautteet kyydeistä

- käyttöliittymäparannuksia

Palautetta ja kehitystoiveita voi lähettää edelleen sivuston oikeassa reunassa olevan palaute-napin kautta.

t. Ylläpito


20.09.18 Kimppakyytipäivä 2018

Kansallista kimppakyytipäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 22.9.2018. Kimppakyytipäivään voit osallistua esimerkiksi sopimalla kimppakyydistä työkaverin kanssa tai vierailemalla Internetin kimppakyytipalveluissa ja tarjoamalla tai etsimällä sopivan kyydin.

Pääjärjestäjä: Kyydit.net-kimppakyytipalvelu

Tapahtuman verkkosivusto:
http://www.kimppakyytipaiva.fi


23.10.16 Palvelu uudistuu 2017

Hei kimppakyyteilijät,

Kyydit.net on vihdoinkin uudistuksen kynnyksellä. Uusi versio palvelusta julkaistaan vuoden alkupuolella.

Palautetta ja kehitysideoita otetaan edelleen vastaan - nyt ehtii vielä vaikuttamaan!

Hyvää Uutta Vuotta 2017,

t. Kyydit.net ylläpito


28.08.15 Kimppakyytipäivä 18.9.2015

Hei kimppakyyteilijät!

Taas on se aika vuodesta, kun on aika levittää kimppakyyteilyn ilosanomaa kansallisesti. Kimppakyytipäivä järjestetään tänä vuonna perjantaina 18.9.2015. Tapahtuman sivut sijaitsevat osoitteessa www.kimppakyytipaiva.fi - joka päivitetään lähiaikoina. 

Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan kyydit.netin uutisissa sekä uutiskirjeessä.

Ylläpito


12.09.14 Kimppakyytipäivä ke 17.9.

Ensi viikon keskiviikkona 17.9. järjestetään taas Kansallinen Kimppakyytipäivä. Tämän vuoden teemana on aktivoida organisaatioita kimppakyytien käyttöön. Koulut, urheiluseurat, yritykset ja monet muut organisaatiot voivat hyötyä kimppakyydeistä merkittävästi.

Lisätietoja sivustolta www.kimppakyytipaiva.fi

 

Ylläpito


11.09.13 Kansallinen kimppakyytipäivä

Kyydit.net -kimppakyytipalvelu haastaa kaikki suomalaiset osallistumaan kuudenteen kansalliseen kimppakyytipäivään. Päivään voi osallistua ilmoittamalla kyydin tarjoamisesta tai
kyydin tarpeesta kimppakyytisivustoilla.

 
Tänä vuonna teemaan kuuluu omasta kimppakyydistä mainitseminen sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook ja Twitter. Kertomalla muille kimppakyytien käytöstä edistät kimppakyyteilyn suosion kasvua ja välität samalla viestin, että välität ympäristöstä.

 
Hyvää kimppakyytipäivää!

27.03.13 Kimppakyytikysely

Liikennevirasto yhteistyökumppaneineen on toteuttamassa laajaa kyselytutkimustaa kimppakyytien käytöstä, käytön yleisyydestä, matkatyypeistä, ongelmista ja kehittämisehdotuksista. Kysely on osa laajempaa Liikenneviraston vetämää Omakyyti-projektia, jossa nykyistä kimppakyytien käyttöä kartoitetaan ja selvitetään miten kimppakyytien avulla ihmisten liikkumismahdollisuuksia erilaisilla alueilla (kaupungeissa ja maaseudulla) voitaisiin edistää. Kyselyn toteuttajana on Sito Oy.

 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista polttoainelahjakorttia. Täytä yhteystietokohta kyselyn lopussa, mikäli haluat osallistua arvontaa.

 

[Kyselyn linkki poistettu, kysely päättynyt]

 

t. Kyydit.net ylläpito


03.03.13 Palvelukatkoja

Palveluntarjoajallamme on palvelinongelmia, joka vaikuttaa myös Kyydit.netin toimintaan. Selvittelemme asiaa parhaillaan ja siirrämme palvelun uudelle palvelimelle lähipäivinä.

Ylläpito


09.01.13 Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Hyvää uutta vuotta kaikille Kyydit.netin käyttäjille! 

Tänä vuonna tulemme näkemään entistä paremman Kyydit.netin. Viime syksyn aikana olemme toteuttaneet useita toivottuja uusia ominaisuuksia sekä parannuksia. Nämä pyrimme tuomaan käytettäväksi tammikuun aikana.

Kiitos kaikille palautetta antaneille ja palvelua käyttäneille vuodesta 2012. Tehdään kuluvasta vuodesta entistä parempi kimppakyytivuosi!

Kyydit.net ylläpito


30.08.12 Syksyn 2012 tapahtumia

Syksy 2012 on Kyydit.net -palvelulle kiireistä ja mielenkiintoista aikaa. Syyskuussa julkaisemme uuden kimppakyytipalvelun Liedon kunnalle ja järjestämme kansallisen kimppakyytipäivän osana Euroopan liikkujan viikkoa. Marraskuussa taas on aika juhlia palvelun 5-vuotissynttäreitä! 

Samaan aikaan julkaisemme ns. syyspäivityksen - olemme tehneet jatkuvasti teknistä kehitystä kulissien takana; palautteet ja kehitysehdotukset luetaan ja arvioidaan aina ja pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Kiitos kaikille palautetta antaneille!

Hyvää syksyn alkua,

Kyydit.net ylläpito


01.04.12 Kevätpäivitys tehty

Kauan toivottu ja kauan työstetty kevätpäivitys on nyt saatu valmiiksi. Päivitys sisältää lukuisan määrän korjauksia ja uusia ominaisuuksia, niistä tärkeimpiä on listattu alla.

 

Uutta:
- Yhteisön ylläpitäjä voi lisätä ja muokata uutisia
- Yhteisön ylläpitäjä voi nostaa muita yhteisön jäseniä ylläpitäjiksi
- Yhteisön ylläpitäjä voi hallita jäsenistöä
- Yhteisössä kimppakyytipysäkin lisäystä helpotettu; paikkaa voi hakea osoitteella
- Yhteisölle ehdotetut kimppakyytipysäkit näkyvät ylläpitäjälle, joka voi ne poistaa tai hyväksyä

Korjattu:
- Yhteisön jäsenten ikonit nyt linkkejä profiileihin
- Pitkä yhteisön nimi hajotti tabin

Lisää ominaisuuksia ja päivityksiä on tulossa vielä ennen kesää. Kiitos kaikille palautetta antaneille!

 

Kyydit.net / Ylläpito


28.07.11 Kyydit.netin kesäpäivitys

Olemme saaneet käyttäjiltä kiitettävän määrän palautetta asioista, joita palvelusta puuttuu ja mitkä ominaisuudet voisivat toimia paremmin. Kesän aikana näistä on toteutettu valtaosa ja ne ovat nyt kaikkien käytettävissä. Alla tarkempi kuvaus kaikista uudistuksista.

- Yhteisöt: yhteisöominaisuus on avattu kaikkien käyttöön. Yhteisöjä voi luoda avoimina tai suljettuina. Avoimeen yhteisöön liittyminen ja ilmoitusten lisääminen on kaikille mahdollista. Suljettuun yhteisöön pääsee jäseneksi joko 1) yhteisön ylläpitäjän kutsumana tai 2) hakemalla jäsenyyttä, jonka yhteisön ylläpitäjä voi myöntää. Yhteisön kyytejä tai tietoja ei näe ennen kuin jäsenyys on hyväksytty.

- Hakukoneella mahdollista hakea syöttämällä vai jokin tai mikä tahansa yhdistelmä seuraavista: lähtöpaikka, määränpää, päivämäärä

- Hakukoneen hakuvaihtoehtoihin lisätty "Molemmista", jolloin haku näyttää kaikki tarjotut ja pyydetyt kimppakyydit annetuilla ehdoilla (lähtöpaikka, määränpää, päivämäärä)

- Hakukoneeseen on lisätty Ruotsin paikkakunnat.

- Ilmoituksen lisääminen: ilmoituksen näkyvyyteen voi vaikuttaa valitsemalla "Julkinen" tai jonkin omista yhteisöistä. Välipysäkin lisäämisessä käytetään havainnollisempia + ja - -kuvia.

- Ilmoitusten näkyvyys "julkisessa" Kyydit.netissä ja yhteisöissä: mikäli yhteisö on kaikille avoin ja ilmoituksessa käytetään paikkakuntia, kyyti näkyy ns. julkisella puolella eli myös käyttäjät jotka eivät ole kyseisen yhteisön jäseniä, näkevät ilmoituksen.

- Käyttäjän julkisessa profiilissa näkyvät nyt kyseisen käyttäjän kaikki aktiiviset tarjotut ja pyydetyt ilmoitukset.

- Sivuston oikeaan reunaan on lisätty "Kehitysideat" -linkki, jonne voi jättää omia kehitysideoita ja joita muut voivat äänestää ja kommentoida. Seuraamme ylläpidon toimesta käyttäjätoiveita ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

- Kirjautuminen on mahdollista käyttäjätunnuksen lisäksi sähköpostiosoitteella. Jos käyttäjä on unohtanut käyttäjätunnuksen, on palveluun kirjautuminen mahdollista ilman salasanan nollausta.

Lisää päivityksiä on tulossa syksyn aikana.

Ylläpito
08.03.11 Kyydit.net ja Vappugospel XXL yhteistyöhön!

Kyydit.net on Kouvolan jäähallissa vappuaattona järjestettävän vapputapahtuman, Vappugospel XXL:n virallinen kuljetuspalvelu. Kyseessä on ensimmäinen vastaavantyyppinen suuren luokan yhteistyö Suomessa.

- Kyydit.net on nerokas palvelu, joka toimii erittäin hyvin myös tällaiseen kertatyyppiseen kyytitarpeeseen. Toivottavasti vapun Kouvolaan tulijoista suuri osa löytää palvelun ja lisää kyytitarpeestaan tai -tarjonnastaan palveluun ilmoituksen, kommentoi Vappugospelin projektijohtaja Tom Himanen.

Vappugospel XXL järjestetään siis Kouvolan jäähallissa 30.4.2011. Tapahtumassa esiintyvät mm. kymmenen miljoonaa levyä ja neljä Grammy-palkintoa voittanut Petra (USA), Suomi-gospelin legenda Terapia ja suursuosittu Juha Tapio. Liput maksavat 25 € + mahd. toimitusmaksut ja niitä myy Tiketti. Virallisena kuljetuspalveluna toimii Kyydit.net. Lisätietoja osoitteessa www.xxl.vg.
31.01.11 Kyydit.net uudistui!

Kyydit.netin uusi versio avattiin tänään julkiseen käyttöön. Palvelu sai uuden ilmeen lisäksi koko joukon käyttäjien toivomia ominaisuuksia.

Tehokkaampi hakukone
Hakukone on nyt vanhasta versiosta poiketen aina näkyvillä. Hakukone osaa hakea myös välietapeista ja menopaluu kyytien molemmista suunnista.

Yhteisöt
Yhteisö-ominaisuus on kehitetty yhteistyössä Mynämäen kunnan ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Yhteisöillä voi olla mukautetun ulkoasun lisäksi yhteisön määrittämät kimppakyytipysäkit. Yhteisöominaisuus avataan kaikkien käyttäjien saatavilla helmikuun aikana.

Kyytien hallinta
Omia ilmoituksien hallinnassa on aktivoinnin, passivoinnin ja poistamisen lisäksi nyt myös mahdollisuus muokata omaa ilmoitusta.

Kyytien näyttäminen kartalla
Kyyti-ilmoituksissa näytetään tarjottu kyyti välietappeineen kartalla.

Top-listat
Palvelun käyttäjät saavat kimppakyyteilystä pisteitä. Kyydit.net ylläpito palkitsee aktiivisimpia käyttäjiä.

Muita toivottuja ominaisuuksia:
- käytettävyyttä parannettu kyydin lisäyssivylla
- kuntalistat päivitetty (tilanne 15.1.2011)
- mahdollisuus ladata kuva käyttäjäprofiiliin
- palvelu käytettävissä englanniksi ja ruotsiksi (ruotsi saatavilla helmikuussa 2011)

LISÄÄ OMINAISUUKSIA TULOSSA ALKUVUODEN AIKANA!

HUOM! Mikäli havaitse palvelussa virheitä, ole hyvä ja ilmoita niistä meille Yhteystiedot-sivun kautta.

Ylläpito
07.01.11 Kyydit.net 2.0 julkaisu lähenee

Kyydit.netistä on kehitetty uusi versio, jonka julkaisu tapahtuu 9-11.1.2011 aikana.. Samalla palvelu siirretään toiselle palvelimelle - tästä syystä Kyydit.netissä voi esiintyä lyhyitä toimintakatkoja.

Ylläpito
15.09.10 Valtakunnallinen kimppakyytipäivä 2010

Kyydit.net -kimppakyytipalvelu haastaa kaikki suomalaiset henkilöautoilijat osallistumaan järjestyksessään kolmanteen valtakunnalliseen kimppakyytipäivään 17.9.2010. Päivään voi osallistua sopimalla kimppakyydistä esimerkiksi sellaisen naapurin tai työkaverin kanssa, jonka tiedät ajelevan lähes samoja reittejä kuin sinä.

Lisää kyydin tarvitsijoita ja tarjoajia löydät maksuttomasta kimppakyytipalvelusta osoitteesta http://www.kyydit.net/. Muista osallistua myös osoitteesta löytyvään kilpailuun, jossa etsitään uusia ideoita kimppakyydin edistämiseksi Suomessa. Niitä voivat olla esimerkiksi kimppakyytiaiheiset autotarrat tai vaikkapa ahkerimpien kimppakyydin käyttäjien palkitseminen. Parhaan idean esittänyt voittaa Nokian matkapuhelimen, jolla voit etsiä sopivaa kimppakyytiä osoitteesta kyydit.mobi.

Kimppakyydin avulla säästät helposti rahaa ja ympäristöä. Hyppää siis sinäkin kyytiin!

Järjestäjä:

Kyydit.net -kimppakyytipalvelu
06.08.10 Kehitysideoita kaivataan edelleen

Kaikki palvelun historian aikana vastaanotetut käyttäjien kehitysideat on huomioitu/huomioidaan palvelun uutta versiota kehitettäessä. Kiitos kaikille niitä lähettäneille! Vielä on kuitenkin mahdollisuus osallistua Suomen ja ehkä yhden maalman parhaista kimppakyytipalveluista, tekemiseen. Jätä kehitysideasi ja palautteesi yhteystiedot-sivulla.

Palvelun uusi versio julkaistaan syksyn aikana.

Terveisin,
Kyydit.net ylläpito
15.02.10 Tarinakilpailun voittajat!

Syksyllä käynnistetty Kyydit.net kimppakyytitarinakilpailu on vihdoinkin saatettu päätökseen. Kilpailuun osallistui yhteensä 68 tarinaa, joista jokainen oli mielenkiintoinen tavalla tai toisella, joka teki voittajien valinnasta erityisen haastavaa.

Onnetar suosi seuraavia osallistujia:

1. Heli, Laitila
2. Jussi, Turku
3. Tuulikki, Helsinki
4. Tytti, Kärsämäki
5. Heidi, Jyväskylä

Pääpalkinnon eli Nokia 2700 -matkapuhelimen voitti siis Heli Laitilasta, onneksi olkoon! Muut voittajat saavat kukin
Saunalahden Prepaid GSM -liittymät. Kaikki palkinnot sopivat mainiosti esim. Kyydit.mobin selailuun matkapuhelimella.

Kiitos kaikille osallistuneille, voittajiin otetaan yhteyttä. Alla voittaneiden kimppakyytitarinat.

1. "Minun piti ottaa luokkakaveitani kyytiin kouluaamuna. Olin juuri saanut tosi hyvän cd:n autoon ja sitä kuunnellen ajelin toiselle paikkakunnalle kouluun.3 kaveria piti tosiaan ottaa kyytiin. Ja jos olisi kuljettu linja-autolla tunnilta olisi myöhästynyt vartin. Noh, ajelin Raumalle ja kaverit huitoivat kovasti sovituissa paikoissa. Minä kuuntelin musiikkia täysillä ja heiluttelin iloisesti kavereille ja ajelin ohi.

Kun pääsin kouluun ja alkoi tunti katselin ympärilleni ja ihmettelin missä kaverit olivat. Siinä samassa muutuin häpeästä punaiseksi kun tajusin että minun piti ottaa kaverit kyytiin eikä vain heilutella niille musiikista friikkaantunena. 

Kun kaverit astuivat vartin myöhässä luokkaan, opettaja katsoi kiukkuisena heitä ja kysyi mikä aika tämä on tulla tunnille.

Kaverit vastasivat \"Noh,piti päästä kyydissä, mutta ei sitte viitsitty pysähtyä\".

Teki mieli vajota maan alle."

Heli, Laitila

2. "Suostuin viemään pyörän tarakalla Viljon (120kg) telakalle. Oli elämäni pisin 7km."

Jussi, Turku

3. "Autottomana minua ilahdutti suuresti olla tänään neljän naisen sienestysreissu-kimppakyydissä. Kimpassa tehtiin eväät, keitettiin kahvit Aga-termokseen, olipa yksi meistä ottanut kimppabaagelsitkin mukaan. Sienet, valtava saalis suppilovahveroita, rouskuja ja tatteja, jaettiin kimpassa. Saipa erään anoppi ja muutama ystäväkin osansa, autottomia hekin. Perjantairuuhkaa vastaan ajaessa katselin yksinäisiä autoilijoita vastaantulevalla kaistalla ryömimässä kahtakymppiä. \"Minulla ei ole kiire minnekkään, hyvässä seurassa hiljaisesta metsästä hurmioituneena, sieni poikineen ja tyttärineen korissa.\" Ja jaettu iloinen saalis, paras saalis."

Tuulikki, Helsinki

4. "Kimppakyyti vuonna 2020 On vuosi 2020, kolme vuotta sitten Suomessa tuli pakolliseksi kimppakyydit työpaikoille ja yleisötapahtumiin. En voi siis enää mennä yksin autollani töihin ja saastuttaa vapaasti luontoa kolisevalla auton romullani, vaan minun on katsottava kalenterista kenen kuljetus vuoro tänään on ja odotettava kiltisti kyytiäni. Jos taas haluan mennä esimerkiksi ensi viikolla järjestettävään suureen musiikkijuhlaan, minun täytyy mennä kimppakyytipysäkille odottamaan muita matkustajia. Onneksi aina saa kyydin, sehän on jo laissakin määrätty. Osa ihmisistä oli raivoissaan, kun tämä laki tuli voimaan. Mitä tehdä uuden karhealla Mercedeksellä joka seisoo tyhjänpanttina pihassa? Onneksi itselläni ei ollut sellaista ongelmaa, olin vain iloinen ettei minun tarvitse enää käyttää vanhaa auton romuani kovin usein. On tässä uudistuksessa ollut paljon positiivisiakin asioita, vaikka tämä paljon on ihmisiä puhuttanutkin. On kiva mennä aamulla ulos, kun ulkona tuoksuu raikas tuuli, ei haise kammottava pakokaasu joka puolella. Lähiöt pysyvät puhtaampina, kun noin puolet autoista verrattuna kolme vuotta taaksepäin, seisovat nyt paikallaan tai on romutettu.

Olen myös saanut paljon uusia ystäviä taittaessani matkaa kimppakyydillä. Internetissä on sivusto, jossa ihmiset voivat tunnistautua ja saada pisteitä luotettavuudesta kimppakyytiläisiltä. Poliisi jakaa kimppakyydittäjille autoihin tarrat, joissa näkyy tunnistautumiskoodi ja auton rekisterinumero. Tällä tavoin voi turvallisin mielen pompata oudonkin ihmisen kyytiin. *blingblingbling* Herätyskello herättää. Palaan taas omaan aikaamme, vuoteen 2009. Uni ei kuulostanut lainkaan pahalta, eteenkin raikas ilma Ehkä voisimme ottaa tuttavien kesken oppia vuodesta 2020."

Tytti, Kärsämäki

5. "Autoni takapenkillä on istunut viimeisen vuoden aikana monenlaisia ihmisiä. Osaan kyytiläisistä tutustuu paremmin, joidenkin kanssa vaihdetaan vain muutamia lauseita. Yksi saattaa matkan aikana lukea tenttiin, toinen nukkuu, joku katsoo kannettavalta tietokoneelta elokuvaa ja joku juttelee niin vauhdikkaita, että kuski varmasti pysyy hereillä. Jokin aika sitten kyytiini istahti kaksi nuorta naista. He olivat matkalla Jalasjärvelle Etelä-Pohjanmaalle. Jyväskylästä Pohjanmaan suuntaan harvemmin saa kyytiläisiä, joten olin erityisen innoissani puolittuneista bensakuluista. Naiset opiskelevat Imatralla, sieltä Jyväskylään he pääsivät toisella kimppakyydillä. Kyytien ansiosta heidän matkansa lyheni ajallisesti ja halpeni melkoisesti, mistä he jaksoivat kiitellä. Matkan alussa naiset puhelivat, että ovat melko väsyneitä ja saattavat nukahtaa. Aloin kuitenkin jutella etupenkillä istuvan kanssa ja pian kävi ilmi, että keväällä erääseen lehtijuttuun haastattelemani vanki saattaa olla hänen isänsä. Matkan aikana autossa ei nukkunut kukaan ja nainen innostui suunnittelemaan vankilavierailua. Jalasjärvellä toisen kyytiläisen täti halasi minua - oli kai iloissaan, kun toin tytöt turvallisesti perille. Tällaista lisää. Kokemusteni perusteella voin vain suositella kimppakyytejä. "

Heidi, Jyväskylä
18.09.09 Valtakunnallinen kimppakyytipäivä 18.9.2009!

Tänään perjantaina 18.9.2009 vietetään järjestyksessään toista kansallista kimppakyytipäivää, jonka järjestäjänä toimii Kyydit.net -työryhmä.

Valtakunnallisen kimppakyytipäivän kunniaksi kyydit.net-kimppakyytipalvelu kutsuu kunnat, kaupungit ja yritykset mukaan edistämään kestävää liikkumista. Mynämäen kunta on pilottikohteena hankkeessa, jossa luodaan kimppakyydin palvelumalli. Palvelumalli tulee olemaan kunnille ja kaupungeille nopein ja helpoin tapa lisätä yhteismatkustamista.

Mynämäessä toteutettava hanke alkaa vuoden vaihteessa ja palvelumalli valmistuu ensi vuoden aikana. Ilmoittamalla kiinnostuksensa jo nyt, kunnat ja kaupungit saavat Mynämäen hankkeen etenemisestä kertovan sähköisen uutiskirjeen ja mahdollisuuden vaikuttaa tulevan palvelumallin sisältöön. Yrityksille verkossa toimivat kimppakyytipalvelut tarjoavat mahdollisuuden näkyä hyvän asian yhteydessä ja kohdentaa markkinointiaan.

Kyydit.net-kimppakyytipalvelua ja kimppakyydin palvelumallia kehittävät Turun ammattikorkeakoulu ja Anadium Group Oy. Kimppakyydin palvelumallin pilottikohteena on Mynämäen kunta, joka on myös mukana Suomen Ympäristökeskuksen organisoimassa Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeessa.

Ota yhteyttä:
Projektipäällikkö Juha Heikkilä
Turun ammattikorkeakoulu
Puhelin 040 355 0908
---

Osallistu Kyydit.net tarinakilpailuun! Kirjoita lyhyt tarina aiheesta "Minun kimppakyytini" tai "Kimppakyyti vuonna 2020". Tarina voi olla oikeasti tapahtunut hauska kimppakyytikokemus tai täysin keksitty juttu. Pääpalkintona on Nokia 2700 Classic -matkapuhelin!

---

Lisätietoja:
Liikkujan viikko

Kohti hiilineutraalia kuntaa

Kyydit.net-tarinakilpailu
16.09.09 Huoltokatkoja 16.-17.9.2009

Palvelussa voi esiintyä katkoksia kyseisinä päivinä.
29.12.08 Kyydit.net -tekstiviestipalvelu avattu!

Kyydit.netin mobiiliulottuvuus sisältää nyt Kyydit.mobin lisäksi tekstiviestipalvelun, jolla on mahdollista tehdä kyytihakuja sekä ilmoituksia. Palvelu on testikäytössä tammikuun loppuun asti erikoishinnalla, 0.25e/viesti (1.2.09 alkaen 0.65e/viesti).

Tässä käyttöohjeet.

Palvelua kehitetään palautteiden perusteella, joten kaikki palaute on tervetullutta!
24.12.08 Hyvää Joulua!

Kyydit.net ylläpito toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista Joulua!
16.09.08 Valtakunnallinen kimppakyytipäivä 19.9.

Kyydit.net -kimppakyytipalvelu haastaa kaikki suomalaiset henkilöautoilijat osallistumaan ensimmäiseen valtakunnalliseen kimppakyytipäivään perjantaina 19.9. Päivä järjestetään osana Euroopan Liikkujan viikkoa, jonka yhtenä tarkoituksena on saada ihmiset miettimään mahdollisuuksia korvata yksinautoilu.

Kyydit.net osallistuu kimppakyytipäivään julkaisemalla palvelussaan ohjeet kyydin hakemiseen ja tarjoamiseen sekä vinkkilistan onnistuneeseen kimppakyytiin.

Lisätietoja:
www.autotonpaiva.fi
18.08.08 Unohtuiko salasana?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä tee uutta käyttäjätunnusta vaan suunnista osoitteeseen: http://kyydit.net/unohtuiko.php ja seuraa ohjeita.

16.06.08 Kisavisan voittajat!

"Tiesitkö tämän liikenteestä?" -visailu on päättynyt. Visailu oli erittäin suosittu ja osallistuneet saivat oikein keskimäärin 7/10.

Onnetar suosi seuraavia:

Henna E., Lahti
Jasmo H., Tampere
Marja-Liisa K., Juva
Katriina H., Pomarkku
Hannu L., Espoo
Asko N., Joensuu
Elisa S., Oulu
Ville H., Nilsiä

Voittaneet saavat siis historian ensimmäiset Kyydit.net -t-paidat. Onnea!

P.S Visailu on edelleen auki osoitteessa http://kyydit.net/kisavisa.php

Kyydit.net ylläpito
23.05.08 Kyydit.net kisavisa / Maailman ympäristöpäivä 5.6

Kyydit.net osallistuu Maailman ympäristöpäivään järjestelmällä kilpailun, jossa voit testata tietojasi liikenteestä. "Tiesitkö tämän liikenteestä?" -visassa sinulle esitetään 10 väittämää, joihin vastataan kyllä tai ei. Voit myös halutessasi osallistua arvontaan, jossa jaetaan 8kpl Kyydit.net t-paitoja.

Siirry kilpailuun.

Lisätietoja:
Maailman ympäristöpäivä 5.6.2008

26.04.08 Omien ilmoitusten hallinta

Omien ilmoitusten hallinta on ollut valitettavan pitkään puuttuva ominaisuus. Mm. kyytien poistot on tehty käsityönä palautteiden perusteella, samoin muokkaus.

Nyt tilanteeseen on pieni helpotus; Omat ilmoitukset -sivu. Kirjautumisen jälkeen samaan punaiseen palkkiin tulee "Omat ilmoitukset"-linkki, jota seuraamalla saat sivun jossa on listattu kaikki ilmoituksesi. Tällä sivulla voit poistaa, aktivoida ja passivoida kyytejä (lisätietoa näistä kyseisellä sivulla).

Ilmoitusten muokkaus on jo lähes valmis, mutta vaatii hienosäätöä. Tämä ominaisuus julkaistaan ennen kesää. Olkaa kärsivällisiä, hyvää kannattaa odottaa :-).

Hyvää kesän odotusta!

23.01.08 Kyydit.net Facebookissa

Facebookissa on nyt ryhmä Kyydit.net, johon kaikki ovat tervetulleita. Ryhmän lisäksi suunnitteilla on Facebook -applikaatio, josta voi nähdä Kyydit.netin ilmoitustietoja.

Tätä ennen valmistuu omien ilmoitusten muokkaus. Toistaiseksi muutokset tehdään yhteystiedot-sivun kautta.

Kehitysideoita otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen antti(a)kyydit.net.

Kyydit.net @ Facebook (vaatii kirjautumisen)
31.12.07 Hyvää Uutta Vuotta 2008!

Kyydit.net ylläpito kiittää kaikkia käyttäjiä vuodesta 2007 ja toivottaa Hyvää uutta vuotta 2008!

Vuosi 2008 tulee olemaan palvelun kannalta merkittävä; heti tammikuussa julkaistaan muutamia keskeisiä ominaisuuksia ja myöhemmin samana vuonna useita erittäin mielenkiintoisia muita toimintoja. Näiden suunniteltujen ominaisuuksien lisäksi toteutetaan kaikki käyttäjien toivomat ominaisuudet. Palaute on siis aina tervetullutta!

Kiitos vielä kertaalleen kuluneesta vuodesta ja Hyvää uutta vuotta!

t. Antti
21.12.07 Hyvää Joulua!

Kyydit.netin ylläpito toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua!
03.12.07 Kyydit.mobi avattu!

Kyydit.netin mobiiliversio on nyt avattu osoitteessa http://kyydit.mobi.

Mobiiliversio soveltuu käytettäväksi esim. kehittyneemmillä matkapuhelimilla tai taskutietokoneilla. Kyydit.mobissa ei voi toistaiseksi ilmoittaa kyytiä.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, mutta operaattorisi voi veloittaa datasiirrosta.
01.12.07 Joulupata-haaste

Kyydit.net haastaa Sinut osallistumaan Suomen Pelastusarmeijan Säätiön Joulupata-keräykseen osoitteessa www.joulupata.fi. Kyydit.netillä on oma keräyspotti, joka on tällä hetkellä sijalla 56. kokonaissummalla 1e :).

P.S Palvelun kehitys jatkuu aktiivisesti, hyviä uutisia on kerrottavaksi piakkoin...
11.11.07 Turvallisuudesta ja henkilöliikennelaista

Info-sivulle on lisätty muutamia kimppakyytien turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Olemme saaneet muutamia palautteita kyytien korvauksista ja henkilöliikennelaista. Lain mukaan ns. kimppakyydistä ei saa periä korvausta. Kyydit.net-palvelun ylläpito ei luonnollisestikaan voi kontrolloida tätä, joten tämä jää käyttäjien huolehdittavaksi. Henkilöliikennelaista voi lukea lisää Finlexistä, johon on linkki info-sivulla.

Kiitos kaikille palautetta antaneille!
03.11.07 Kyydit.net -kimppakyytipalvelu avattu!

Kyydit.net on uusi kimppakyytipalvelu, jossa kohtaavat kyydin
tarjoaja ja tarvitsija.

Palvelu on vielä ns. betavaiheessa, joten pieniä virheitä
voi löytyä. Pyydämme käyttäjiä raportoimaan näistä sekä mahdollisista
parannusehdotuksista yhteystiedot-sivun kautta.

PARTNERS


IN COOPERATION

 

FACEBOOK
BIGGEST COMMUNITIES