LÄHTÖPAIKKA   MÄÄRÄNPÄÄ  
 
  TARJOTUISTA
  PYYDETYISTÄ
  MOLEMMISTA
  +/-3 PÄIVÄÄ


INFO - tietoa palvelusta
Palvelu | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Henkilöliikennelaki | Turvallisuus

KÄYTTÖEHDOT

1. Yleistä

Rekisteröityessään palveluun käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu toimimaan niiden mukaisesti. Mikäli käyttäjä ei noudata käyttöehtoja, palveluntarjoajalla on oikeus poistaa kaikki käyttäjää koskevat tiedot palvelusta. Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia ja lisäyksiä näihin käyttöehtoihin ilman erillistä ilmoitusta.

2. Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Käyttäjän palveluun syöttämien tietojen tulee olla ajan- ja totuudenmukaisia ja hänen tulee noudattaa palvelussa hyviä tapoja, Suomen lakia ja muita voimassa olevia säännöksiä.

Käyttäjä ei saa käyttää palvelua lain tai hyvien tapojen vastaisesti eikä kopioida, levittää, lähettää tai välittää palvelussa saatavilla olevaa aineistoa.

3. Palveluntarjoajan oikeudet ja velvollisuudet

Palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjien palveluun lähettämästä materiaalista. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus tarkastaa käyttäjien lähettämä materiaali ja säilyttää, esittää, muokata ja poistaa julkaistua materiaalia osin tai kokonaan oman harkintansa mukaan. Palvelun tarjoajalla on oikeus estää häiritseviä käyttäjiä pääsemästä palveluun.

Käyttäjätietoja ei anneta kolmansille osapuolille paitsi lain edellyttämissä tapauksissa.

4. Sovellettava laki

Tähän sopimukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Suomen lain mukaisesti.YHTEISTYÖSSÄ


KUMPPANIT

 

FACEBOOK
SUURIMMAT YHTEISÖT